7. jul. 2006

Om meg

Velkommen til filiprygg.no! Her skriver jeg om alt som har et snev av politikk over seg, og det er for så vidt alt!

Jeg er veldig glad for kommentarer og spørsmål fra deg som leser bloggen. Men poster noen rasistisk eller annet støtende innhold vil dette selvfølgelig bli slettet, og i grove tilfeller politianmeldt.

Når det gjelder bildebruk så må du svært gjerne kontakte meg hvis noe virker uavklart i forhold til rettighetene. Stort sett brukes bilder fra http://www.sxc.hu/, såkalte partifoto og egne fotoer.

Litt om meg
Jeg er 30 år, gift med ei fantastisk vakker sørlending og vi har to barn. Vi bor på Espeland i Arna, en av Bergens mange vakre bydeler. Siden høsten 1997 har jeg brukt så og si all ledig tid på politikken.

Vanskelig å videre vite hva som bør sies, men kan nevne at jeg er født i Danmark, har bodd 8 år i Sverige og en mindre periode i Sveits og i Nederland. Snakker "dessverre" :) østlandsk som en direkte følge av at familien bodde i utlandet store deler av oppveksten. Har bodd 1 år i Oslo, og kom til Bergen i 1995.

Høsten 2007 ble jeg valgt inn i bystyret for KrF i Bergen, inntill okt 09 var jeg gruppeleder for KrF. 1. oktober 09 ble jeg byråd for skole og barnehage i Bergen, mens jeg fra 1. november 2011 ble byråd for byutvikling, klima og miljø.

Kontakt meg gjerne!
Ellers er det bare til å ta kontakt dersom du skulle ha spørsmål, evt om du også har noen forslag på saker som KrF bør løfte videre. Ris og ros er selvsagt også noe vi tar i mot med åpne armer!

Vil du ta kontakt kan du sende en epost til filip.rygg(a)bergen.kommune.no eller ringe meg på +47 918 49 610.

De som vil ha bloggen på rss kan høyreklikke på denne teksten og lime linken inn i sitt rss program.

Evt last ned en gadget du kan ha i google reader eller igoogle.com;
Add to Google

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews